Εδώ βλέπετε εμένα, σε τρελά κέφια ένα πρωινό Δευτέρας.

_πλάνα Νοεμβρίου_

Σας πιάνει και σας αυτή η αναπουμπούλα πριν την αλλαγή του χρόνου; Δε θα έλεγα πως είναι άγχος ή προσπάθεια να προλάβεις ό,τι μπορείς πριν τελειώσει η χρονιά. Θα το περιέγραφα πιο πολύ σαν ανάγκη να κλείσει ωραία μια χρονιά - λίγο καλή και λίγο άγρια.

Ο Νιόβρης είναι ένας καλός μήνας για να φτάσεις εκεί που προσπαθούσες να πας, πριν γεμίσεις χρυσόσκονη και λαμπάκια που αναβοσβήνουν. Κάπως έτσι αναβοσβήνει 3 μήνες τώρα στο μυαλό μου μια neon πινακίδα που γράφει ''φτιάξε επιτέλους εκείνο το eshop''. Το θέμα ήταν πως δεν ήθελα να κάνω μια απ' τα ίδια. Επίσης, η ανάγκη μου για αυτοέκφραση ήταν τόσο έντονη που έπαιζαν διάφορες ιδέες: νέο instagram προφίλ, blog για κείμενα, bookgram page, ή και τίποτα (τις μέρες που όλα ήταν σκούρα γκρι).

Έψαξα, έψαξα πολύ. Έκανα παύση. Έψαξα ξανά. Είδα σε επανάληψη τα ίδια 3 βιντεάκια, για να καταλήξω εδώ. Πήρα επίσης προσφορές για κάτι πιο επαγγελματικό, που αν όλα πάνε καλά θα αποφασιστεί και θα μπει σε εφαρμογή με τη νέα χρονιά. Η ιδέα λοιπόν είναι η εξής: ένα online shop/eshop, ώστε να γίνονται όλα πιο γρήγορα για εσάς (και για μένα), πιο ασφαλή και φυσικά πιο τακτοποιημένα. Κατηγορίες, υποκατηγορίες, limited edition, νέα προϊόντα και αυτή εδώ η ενότητα.

Είχα απαποπειραθεί στο παρελθόν να δημιουργήσω ένα blog, αλλά δεν είχα το θάρρος να το ''διαφημίσω'', και το κατέβασα. Μερικές φορές μας μαθαίνουν να είμαστε περισσότερο ταπεινοί απ' όσο χρειάζεται. Και αυτό συνήθως πιάνει, όπως όλες οι συμπεριφορές που μας μαθαίνουν οι άλλοι, για το δικό τους καλό κυρίως. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεμάθω τα μαθημένα, και να τραβήξω τη γραμμή όσο πιο έντονα γίνεται πάνω στο χαρτί. 

Το νέο εγχείρημα με δύο λόγια: εδώ θα βλέπετε πιο οργανωμένα όσα ανεβάζω στο filiopi's stories σε fb & insta, με μια έξτρα δόση κειμένων, χωρίς κανένα πλάνο και θεματική. Η διάθεση θα οδηγεί το κείμενο. Για αρχή λοιπόν, δώστε μου λίγο χρόνο ακόμα να επεξεργαστώ τις φωτογραφίες και να αρχίσω να ανεβάζω τα προϊόντα.

Εύχομαι ένα καλό τέλος της χρονιάς για όλους!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.