Τι θα κάνεις το ΣΚ;

Τι θα κάνεις το ΣΚ;

Εγώ θα πάω δύο βόλτες από την Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού,
μια το Σάββατο και μια την Κυριακή.

Φαίνεται πως έχει γίνει αρκετά καλή προώθηση στο νέο αυτό εγχείρημα για μια έκθση βιβλίου με διεθνείς προδιαγραφές. Δύο από τις filiopines μου έστειλαν μήνυμα -από Λάρνακα και Λευκωσία παρακαλώ -, για να τους εξηγήσω πώς θα έρθουν από την έκθεση στο μαγαζί. Αυτό κάτι λέει!

Στο ενημερωτικό φυλλάδιο που κυκλοφόρησε υπάρχει αναλυτικά το πρόγραμμα της έκθεσης για το Σαββατοκύριακο. Δύο σκηνές - η κεντρική και η παιδική - θα λειτουργούν με παράλληλες δράσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, και τις δύο μέρες της έκθεσης. Στους Χαρουπόμυλους Λανίτη, όπου λαμβάνει χώρα η έκθεση, θα υπάρχουν 43 περίπτερα. Εκδοτικοί οίκοι, βιβλιοπωλεία, σύνδεσμοι και φορείς της πόλης της Λεμεσού, αλλά και του νησιού θα βρίσκονται εκεί.

Αν ρίξετε μια ματιά στις παρουσιάσεις και στις συζητήσεις που θα γίνους στις σκηνές θα αναγνωρίσετε πολλούς αξιόλογους στον τομέα τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες. Ακόμα όμως και αν δεν γνωρίζετε κάποιον, αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να μάθετε κάτι για τη δουλειά του, και γιατί όχι, να μπείτε και εσείς στη συζήτηση - έστω και ως ακροατής, αναπόφευκτα, είστε μέρος της.

Για τους λάτρεις του βιβλίου, για μικρούς και μεγάλους, για εμάς τους εθισμένους στις λέξεις και τη μυρωδιά του χαρτιού, αυτή η έκθεση βιβλίου δεν μπορεί παρά να μας φέρνει λίγο πιο κοντά σε ένα άδειο πορτοφόλι και να μας ανοίγει άλλο ένα μονοπάτι προσωπικής αναζήτησης. Το ΣΚ αυτό, του black Friday όλως τυχαίως, μην τρέξετε στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα, κατεβείτε στο κέντρο - ακόμα και αν βρέχει - και εξερευνήστε την 1η Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού.

Highlight: Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί βραδιά ποίησης, και το post στο instagram μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Πότε; 26 Νοεμβρίου Σάββατο και 27 Κυριακή 
Πού; Χαρουπόμυλοι Λανίτη (περιοχή Κάστρο Λεμεσού)
Σύνδεσμοι: www.limassolbookfair.com
                   limassolbookfair (instagram account)
 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.